6980202162 Αγ.Γεώργιος, Πύργος tzivas_oe@yahoo.gr


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ | Χωματουργικές Εργασίες Πύργος Ηλείας - Κατασκευές Δημοσίων Και Ιδιωτικών ΈργωνΗ εταιρεία μας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ” αποτελεί έναν πρωτοποριακό και δυναμικό παράγοντα στον τομέα των χωματουργικών λύσεων. Με βάση τον Πύργο της Ηλείας, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή παρουσία και φήμη στον κλάδο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικά αξιόπιστες και εξειδικευμένες χωματουργικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου. Με έμφαση στην καινοτομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις που συμβάλλουν στην επιτυχία των έργων των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 


ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ & ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 

O ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

O ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Ο στόλος μας περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία τεχνολογικά προηγμένων οχημάτων, όπως τσάπες, φορτηγά, φορτωτές και πολλά ακόμα. Κάθε όχημα είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες καινοτομίες και πιστοποιήσεις ασφαλείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας διαθέτει την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται για την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ