6980202162 Αγ.Γεώργιος, Πύργος tzivas_oe@yahoo.gr
hero image

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ | Χωματουργικές Εργασίες Πύργος Ηλείας - Κατασκευές Δημοσίων Και Ιδιωτικών ΈργωνΗ εταιρεία μας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ”  αποτελεί έναν πρωτοποριακό και δυναμικό παράγοντα στον τομέα των χωματουργικών λύσεων. Με βάση τον Πύργο της Ηλείας, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή παρουσία και φήμη στον κλάδο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικά αξιόπιστες και εξειδικευμένες χωματουργικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου. Με έμφαση στην καινοτομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις που συμβάλλουν στην επιτυχία των έργων των πελατών μας.

Η διαφάνεια, η ενσυναίσθηση προς το περιβάλλον και η συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών αποτελούν τα θεμέλια των αξιών μας. Συνεργαζόμαστε με ευαισθησία προς τις ανάγκες της κοινότητας και δραστηριοποιούμαστε με ευθύνη προς το περιβάλλον, προσαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές στις δραστηριότητές μας.

Η εταιρεία μας, "ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ", στοχεύει να παραμείνει η πρώτη επιλογή για εξειδικευμένες χωματουργικές λύσεις, συνεχίζοντας να ενισχύει τη φήμη της για αξιοπιστία, ποιότητα και καινοτομία.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, που αποτελείτε από φορτωτές, τσάπες, γερανούς, φορτηγά κ.α. αλλά και έμπειρους και υπεύθυνους χειριστές μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασίες σκέφτεστε να μας αναθέσετε, όσο δύσκολη και αν είναι. Ακόμα, μπορείτε ακόμη να απευθυνθείτε σε εμάς και για την ενοικίαση κάδων για μπάζα οικοδομών. 
 
Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο της οικοδομής αλλά και την υπευθυνότητα μας, μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, θέτοντας σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας και να του παρέχουμε μία μεγάλη λίστα από υλικά οικοδομών άριστης ποιότητας

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

μαζί μας για να συζητήσουμε και να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε